Karaosmanoğlu ve Üzülmez'den Kadın Spor Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Karaosmanoğlu ve Üzülmez'den Kadın Spor Merkezine Ziyaret

Karaosmanoğlu ve Üzülmez\'den Kadın Spor Merkezine Ziyaret

Kartepe İlçesinde çeşitli temaslarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Kadın Spor Merkezlerinde spor yapan kadınları ziyaret edip, onlarla sohbet etti.

24.02.2017 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

400 üyeden 7000 üyeye

Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez tarafından Kartepe'de ilk kez 2015 yılında Emekevler mahallesinde 400 üye ile başlatılan Ücretsiz Kadın Spor Merkezi projesi, Kartepe halkı tarafından yoğun bir ilgi ve taleple gördü. Bir mahallede başlayan hizmet her geçen gün artan talep sebebiyle Suadiye, Köseköy, Ataşehir, Ertuğrul Gazi, Şevkatiye, Hasanpaşa, Maşukiye, Fatih Sultan Mehmet, Dumlupınar, Bahçelievler, Emekevler mahallelerinde de hayata geçirildi. 2017 Şubat itibariyle 7 bin üye sayısına ulaşan ücretsiz kadın spor merkezleri giderek artan talep karşısında farklı mahallelerde de hizmet verecek.

Kartepe'deki temasları sırasında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan Ücretsiz Spor Merkezine de uğrayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, uzman eğitmenler eşliğinde spor yapan Kartepeli hanımlarla sohbet etti. Spor aktivitelerinden ücretsiz olarak faydalanan kadınlar, merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl, ve ağırlık setleriyle spor yapabilmenin fırsat eşitliği sağladığını ve çok memnun olduklarını ifade ettiler. Böyle bir hizmetin ayrıcalık olduğunu, yaşam kalitelerinin artmasına ve kendilerini daha mutlu hissetmelerine sebep olduğunu da söyleyen hanımlar, Başkanlara teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Üzülmez Kartepe'de kadınlar için yapılan projeler ile ilgili KBB Başkanı Karaosmanoğlu'na ve üye kadınlara bilgiler verdikten sonra, başkanlar Kartepedeki projeleri inceleme turuna devam ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaosmanoğlu ve Üzülmez'den Kadın Spor Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement