Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Ygs ve Lys' de İlçedeki En Başarılı Okul Oldu - Son Dakika
Yerel

Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Ygs ve Lys' de İlçedeki En Başarılı Okul Oldu

Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Ygs ve Lys\' de İlçedeki En Başarılı Okul Oldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde bulunan Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi, 2012 yıllarında yapılan YGS ve LYS sınavlarında ilçedeki okullar arasında birinci oldu.

04.05.2013 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde bulunan Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi, 2012 yıllarında yapılan YGS ve LYS sınavlarında ilçedeki okullar arasında birinci oldu.

ÖSYM tarafından 2012 yılında yapılan YGS ve LYS sınavlarında Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi başarılı olarak YGS-3,YGS-4,YGS-5 puan türleri ortalamalarında Çaycuma genelindeki genel liseler ve meslek liseleri arasında birinci oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Şaban Aydın, 2012 yılında yapılan LYS sınavlarında Türkçe, Matematik puan türünde Zonguldak ili genelindeki tüm genel liseler ve meslek liseleri arasında hem ortalama puanlarında hem de üniversiteye yerleştirme oranlarında birinci olduğunu belirtti. Aydın, "2012 YGS sınavında ise YGS-3,YGS-4,YGS-5 puan türleri ortalamalarında Çaycuma genelindeki genel liseler ve meslek liseleri arasında birinci olmuştur. Bu durum hem belde halkının hem de öğrencilerimizin okulumuza olan güvenini tazelemiştir. Bu gurur verici başarılarının devamının geleceğini umuyorum" dedi. Aydın, okulun yapımında maddi ve manevi olarak her türlü desteğini esirgemediğini söylediği hayırsever işadamı Rıfat Güpgüpoğlu'na da teşekkür etti.

Destek vreenlere tekrar teşekkür eden Aydın, şöyle devam etti:

"Okul Aile Birliği Başkanı olarak, okul ile sürekli iletişim halinde olduğumdan dolayı yapılan özverili çalışmalara yakından şahit oluyorum. Okulumuzdaki idari personel, öğretmenler ve yardımcı personel dahil tüm çalışanlar eğitim-öğretim adına ellerinden gelenin en iyisini yaparak kısıtlı imkanlar içerisinde bu başarıyı elde etmişlerdir. Okulumuz Çok Programlı Lise olduktan sonra Çaycuma'da diğer okullarda bulunmayan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ve Bilgisayar Teknik Servisi alanlarında öğrenci yetiştirmeye devam etmektedir. Bu kapsamda okulumuzda Karapınar beldesi ve beldeye bağlı köyler haricinde Çaycuma, Saltukova ve Perşembe'den yaklaşık 30 öğrenci taşımalı olarak eğitim öğretim görmektedir. 2013-2014 eğitim öğretim yılından geçerli olmak üzerede Milli Eğitim Bakanlığı'na Harita ve Kadastro bölümünün açılması teklif edilmiş olup, gelecek cevap beklenmektedir. Okulumuz en kısa zamanda bölgemizde bir meslek eğitimi merkezi haline dönüştürülerek, ülkemize nitelikli gençler yetiştirmeye başlamıştır." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Ygs ve Lys' de İlçedeki En Başarılı Okul Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement