Karapürçek'te Çalınmadık Kapı Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Karapürçek'te Çalınmadık Kapı Kalmadı

Karapürçek\'te Çalınmadık Kapı Kalmadı

AK Parti Karapürçek İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Kalıntaş AK Partili kadınlar olarak girilmedik ev çalmadık kapı bırakmadığını söyledi.

05.08.2014 12:35  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karapürçek İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Kalıntaş AK Partili kadınlar olarak girilmedik ev çalmadık kapı bırakmadığını söyledi.

AK Parti Karapürçek İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Kalıntaş yaptığı açıklamada, "AK Partili kadınlar olarak girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı kalmadı. Kadın kolları teşkilatlarımızı ziyaret ederek, kendilerine hangi konularda yardımcı olabileceğimizi sorduk. Önümüzde Türkiye'de ilk kez cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceği cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Mart ayında gerçekleştirdiğimiz yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarıyı bu seçimde de sergilememiz gerekiyor. Bunun için de teşkilatlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Teşkilatlarımızı yalnız bırakmadığımız sürece başarılı olabileceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ise yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin çehresinin değişip, bölgesinde istikrar örneği oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi dünyada bilinen, konuşulan, izlenen ve saygı duyulan bir ülke haline getirdi. Türkiye AK Parti hükümetleriyle gündemi belirlenen bir ülke olmaktan çıktı. Dünya da gündemi belirleyen bir hale geldik. Örnek alan değil, örnek olan bir ülke olduk. Hak için halk dedik ve zalimlerin karşısında mazlumların yanında yer aldık. Bu yüzden sandık başına gidip göğsümüzü gere gere işte benim cumhurbaşkanım Başbakan Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapürçek'te Çalınmadık Kapı Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement