Karapürçek'te Su Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Karapürçek'te Su Toplantısı

Karapürçek\'te Su Toplantısı

Karapürçek’te mahalle muhtarları ve SASKİ yetkilileri, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım başkanlığında toplandı.

12.02.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karapürçek'te mahalle muhtarları ve SASKİ yetkilileri, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım başkanlığında toplandı.

Büyükşehir yasası ile Karapürçek ilçesinde mahalle statüsüne giren köylerde oluşan su sıkıntısı mahalle muhtarları, SASKİ yetkilileri ve Karapürçek Belediye Başkanlığının katıldığı toplantıda ele alındı. Ücretsiz abonelik ve su sayaçlarının takılmasını gündeme getiren Yazılıgürgen Mahallesi Muhtarı Kadir Geyve, "Genelde mahallerimizin yamaçlarda olduğu için bir kısmı suyu daha fazla kullanırken, bir kısmı da hiç su alamamaktadır. Bu sebeple su alamayan vatandaşlarımız bizlere müracaat edip şikayette bulunuyor. Susuzluk gönül alma ile olmaz. Bu soruna bir çözüm bulmamız gerekiyor. Bunun da en önemli çözüm noktası şebekeye su sayacı taktırmaktır" dedi.

Mahallerimizde hayvan yetiştiricilerinin mağdur olacakları yönünde bilgiler veren Mesudiye Mahallesi Muhtarı Ahmet Kurtaran, vatandaşların mağdur olmamaları için gereken çalışmanın yapılmasını istedi.

SASKİ yetkilileri ise önerileri dikkate alarak, istenilmesi halinde vatandaşların evlerine ve ahırlara ayrı ayrı ücretsiz sayaç takabileceklerini söylediler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapürçek'te Su Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement