Karargah Rahatsız" Haberine Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Karargah Rahatsız" Haberine Suç Duyurusu

Adanalı senarist yönetmen Ümit Cin,Hürriyet gazetesinin yayımladığı "Karargah Rahatsız" başlıklı haberi için Hürriyet Gazetesinin sahibi Aydın Doğan ile haberi yapan gazetenin Ankara Temsilcisi Hande Fırat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

02.03.2017 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanalı senarist yönetmen Ümit Cin, Hürriyet gazetesinin yayımladığı "Karargah Rahatsız" başlıklı haberi için Hürriyet Gazetesinin sahibi Aydın Doğan ile haberi yapan gazetenin Ankara Temsilcisi Hande Fırat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Cin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yayınlanan haberin bir Türk vatandaşı olarak kendisini vicdanen rahatsız ettiğini söyledi.

"Şanlı ordumuza Türk Silahlı Kuvvetlerimize atılan bu çamura karşı ciddi anlamda rahatsız oldum." diyen Cin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Askerimiz bugün ülkemizi savunuyor, ülkemiz için şehit veriyor. Askerimize yapılan bu iftiraya karşı bu benim tamamen vicdani vatandaşlık görevimdir. Benim gibi rahatsız olan tüm kardeşlerimin suç duyurusunda bulunmaları konusunda rica ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karargah Rahatsız' Haberine Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement