Karasu Atık Su Atıma Tesisi'nin Temeli Atılıyor - Son Dakika
Yerel

Karasu Atık Su Atıma Tesisi'nin Temeli Atılıyor

Karasu Atık Su Atıma Tesisi\'nin Temeli Atılıyor

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

13.07.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu'da yeni bir yatırımı hayata geçiriyor. Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesinin ardından ilçede çalışmalarına başlayan Büyükşehir, ilçeye atık su arıtma tesisi inşa ediyor. İlçenin atık su sorununa kesin çözüm getirecek projede tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 20 Temmuz Pazar günü saat 18.00'da Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin atılacağını ifade etti.

Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi, şehrimizin zenginliklerini geleceğe taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Altyapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra çevre projelerini de hayata geçiriyoruz. İnşallah Karasu ilçemizde inşa edeceğimiz Atık Su Arıtma Tesisimiz de Karadeniz'in, sahillerimizin korunması yönünde çok önemli bir proje olacak. Pis sular en ileri düzeyde arıtılacak ve doğal ortama deşarj edilecek. Yaklaşık 11 Milyon TL'lik yatırımımızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karasu Atık Su Atıma Tesisi'nin Temeli Atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement