Karasu'da Cinayete Karışan İki Kardeş Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Karasu'da Cinayete Karışan İki Kardeş Yakalandı

Karasu\'da Cinayete Karışan İki Kardeş Yakalandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, silahlı saldırı sonucu bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya karışan iki kişi, yakalanarak cezaevine gönderildi.

02.05.2014 12:06  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, silahlı saldırı sonucu bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya karıştığı iddia edilen iki kişi, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Karasu'da aralarında husumet olduğu iddiasıyla Serkan Ş. (28) isimli şahıs, bir gazinoya silahlı saldırıda bulundu. Gazino sahibi Şaban K ile yanında bulunan R.E ve F.M de silahla karşılık verdi. Çatışmada gazino sahibi Şaban K'nin silahından çıkan kurşunla Serkan Ş. hayatını kaybetti. Olayın ardından gazino sahibi Ş.K kaçmayı başardı.

Olayı titizlikle araştıran Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayete karıştığı iddia edilen cinayet zanlısı Şaban K.'nin oğulları O.K ile F.K'yı yakaladı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan O.K. ile F.K., Ferizli Cezaevine gönderildi. Cinayet zanlısı olan Şaban K'nin yakalanması için araştırmaların sürdüğü belirtildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karasu'da Cinayete Karışan İki Kardeş Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement