Karasu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Karasu'dan Kısa Kısa

Karasu\'dan Kısa Kısa

Karasu'daki Longoz Ormanı ahşap yürüyüş yolu kapatıldı.

16.10.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu'daki Longoz Ormanı ahşap yürüyüş yolu kapatıldı.

Acarlar Longozu'na yaklaşık 6 yıl önce yapılan 620 metrelik ahşap yürüyüş yolu ağaçlarının çürümesi sonucunda ziyaretçilere kapatıldı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, 620 metrelik ahşap yürüyüş yolunun deforme olduğundan dolayı Kaymakamlık talimatıyla geçici olarak kapatıldığını belirterek, "Kaymakamlıkla yaptığımız proje çerçevesinde yeni yürüyüş yolu yapılana kadar mevcut yol geçici olarak kapatılmıştır. En kısa zamanda proje hayata geçirilip tekrar yürüyüş yolunu halkın hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Karasu'ya yeni öğrenci yurdu

Aziziye Mahallesi TOKİ Konutları Yerleşkesi çevresinde yapımı devam eden 400 kişilik KYK Öğrenci Yurdu projesinde yer alan iki bloğun zemin çalışmaları tamamlandı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrenciler için ilçede yurt eksikliğinin olduğunu söyledi.

Yapılan incelemeler sonrasında belirlenen alanda 400 kişilik öğrenci yurdu yapımına başlandığını dile getiren İspiroğlu, "Yurt yapımı ile yüksekokul öğrencilerimizin yurt sorununun çözüleceği düşüncesindeyim. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, bazı odaların engelli öğrencilere uygun hazırlanacağını öğrendik. İnşa edilen yurdun tam donanımlı olması hem öğrenciler hem de aileleri için büyük önem arz etmektedir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karasu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement