Karasu Nehri'nde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karasu Nehri'nde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karasu Nehri'nde kaybolan genç - Cesede ulaşıldı Karasu Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu Muş'ta, Karasu Nehri'nde kaybolan gencin cesedine ulaşıldı.

20.08.2015 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karasu Nehri'nde kaybolan genç - Cesede ulaşıldı Karasu Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu Muş'ta, Karasu Nehri'nde kaybolan gencin cesedine ulaşıldı.Alınan bilgiye göre, Çatbaşı köyünde yaşayan Mehmet Özkan (28) arkadaşlarıyla serinlemek için Karasu Nehri'ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan Özkan, gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri, köylülerin de katılımıyla arama çalışması başlattı. Yaklaşık 3 saat süren ve kaybolduğu yerden bir kilometre uzaklıkta bulunan Özkan'ın cansız bedeni, ekipler tarafından sudan çıkarıldı.Özkan'ın cenazesi, otopsi için Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karasu Nehri\'nde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karasu Nehri'nde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • OZAL SUBASI: Mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • OZAL SUBASI: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • fatma kubra: Allahım senin mekanınını nurcennet eylesin ailene büyük Sabırlar ve dayanma gücü versin allah gunahlarini affetsin amin amin amin 0 0 Yanıtla

Advertisement