MHP'li Karataş'dan Bağımsız Ülkücüler Platformuna Sert Tepki - Son Dakika
Politika

MHP'li Karataş'dan Bağımsız Ülkücüler Platformuna Sert Tepki

MHP\'li Karataş\'dan Bağımsız Ülkücüler Platformuna Sert Tepki

Bağımsız Ülkücüler Platformuna sert tepki gösteren MHP'li Karataş, "Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan bu adamların MHP'den dışlanmasından memnun oluruz.'' dedi.

25.07.2014 14:13  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıklayan Bağımsız Ülkücüler Platformu'na sert tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan bu tip adamların MHP'den dışlanmasından biz de memnun oluruz" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin parti binasında basın toplantısı düzenledi. Sözlerine, Ceylanpınar'da şehit düşen askerlere rahmet dileyerek başlayan Karataş, "İki gün önce üç şehit verdik. Bu bizleri derinden üzmüştür. Bildiğiniz üzere Yiğit Şahan İzmirliydi. İzmir'e de ateş düştü. Dilerim bir daha böyle acılar yaşamayız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 'çatı adayı' Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanabilmesi için bütün gayretlerini ortaya koyacaklarını belirten Karataş, şöyle konuştu: "Seçmenimiz sandığa gider katılım da yüksek olduğu takdirde Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu cumhurbaşkanı seçilecektir." Başkan Karataş, " Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğünü savunan, söz konusu Türkiye Cumhuriyeti'yse kırmızı çizgileri olan, parlamenter sistemi savunan ve kuvvetler ayrılığından yana olan birinden cumhurbaşkanı olur" diyerek İhsanoğlu'na destek istedi.

Gazetecilerin, Bağımsız Ülkücüler Platformu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini hatırlatması üzerine Karataş, "Ülkücünün bağımsızı olmaz. Erdoğan'ın beslemesi olan, MHP'ye hiçbir şekilde oy vermeyen, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan bu tip adamların MHP'den dışlanmasından biz de memnun oluruz" yanıtını verdi. Karataş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bayram'ın 3. günü Halkapınar Spor Salonu'nda partililerle bir araya geleceğini belirterek, İzmirlileri bu buluşmaya davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Karataş'dan Bağımsız Ülkücüler Platformuna Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement