Karatay Belediyesi'nde Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika
Yerel

Karatay Belediyesi'nde Hizmet İçi Eğitim

Karatay Belediyesi\'nde Hizmet İçi Eğitim

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 2014 yılı 2’nci 6 aylık hizmet-içi eğitim programları ve görevde yükselme kursu başladı.

23.09.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen 2014 yılı 2'nci 6 aylık hizmet-içi eğitim programları ve görevde yükselme kursu başladı.

Karatay Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak olan seminerlerde 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu, 2872 sayılı Çevre Kanunu, 3194 sayılı İmar Kanunu, Milli Güvenlik Bilgileri, Yazışma ile ilgili kurallar, Halkla İlişkiler ve Davranış Kuralları ile benzer konular ele alınacak.

SEMİNERLERDE İLK KONU 'BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KANUNU'

22 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan seminerlerin ilk konusu 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu olurken semineri veren Karatay Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Doğan, 23 Temmuz 2004 tarihinde yürürlüğe giren ve Büyükşehir Belediyesi'nin idari ve mali yapılarını çalışma usul ve esaslarını düzenleyen Büyükşehir Belediye Kanunu hakkında zabıta personelini bilgilendirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hizmet İçi Eğitim Seminerleri'nin önemine değinerek, personelin değişen ve gelişen hizmet anlayışı konusunda bilgilendirilmesi ve bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranışların kazanımı amacıyla bu tür eğitim seminerlerinin düzenlendiğini vurguladı. Başkan Hançerli ayrıca belediye bünyesinde çalışan tüm personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerlerinin KTO-Karatay Üniversitesi öğretim görevlilerinin katkılarıyla yapılacağını sözlerine ekledi.

Hizmet-içi eğitim programları kapsamında düzenlenen seminerler 2 ay süresince her gün devam edecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatay Belediyesi'nde Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement