Karatay Belediyesinden İftar Programları - Son Dakika
Yerel

Karatay Belediyesinden İftar Programları

Karatay Belediyesinden İftar Programları

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında düzenleyeceği iftar programlarıyla mahalle sakinlerini bir araya getiriyor.

25.06.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında düzenleyeceği iftar programlarıyla mahalle sakinlerini bir araya getiriyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Karatay'a bağlanan 29 yeni mahalleyi 6 bölgede düzenlenecek iftar programlarıyla bir araya getireceklerini söyledi. İlk iftar programının 1 Temmuz akşamı İsmil Mahallesinde yapılacağını vurgulayan Başkan Hançerli, sırasıyla Hayıroğlu, Yarma, Zencirli, Aksaklı ve Obruk mahallelerini merkez seçerek 29 mahalleyi kapsayan geniş katılımlı iftar programları yapılacağını dile getirdi. Hançerli, merkezde de ihtiyaç sahibi her ailenin evine sıcak iftar yemeğini birebir ulaştırma geleneğini bu Ramazan ayında da devam edileceğini kaydetti.

İlçe sınırları içerisindeki yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanlarında olma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren ve ailelerle birebir görüşen Başkan Hançerli, "Karatay Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizi bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkanlarımız dahilinde sosyal belediyecilik anlayışımızla hareket etmekteyiz. Bereket ayında onların sofralarına bir katkımız olması ve yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ediyoruz. Amaç ve gayemiz dar gelirli halkımıza yardım eli uzatarak bir nebze olsun mutlu olmalarını sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir" dedi.

Başkan Hançerli ayrıca 6 bölgede düzenlenecek iftar programlarına tüm Karataylıların davetli olduğunu sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatay Belediyesinden İftar Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement