Karatay'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Karatay'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Karatay\'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve müteahhit firma ekipleri, ilçenin yollarındaki çalışmalarına devam ediyor.

20.06.2013 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve müteahhit firma ekipleri, ilçenin yollarındaki çalışmalarına devam ediyor.

Karatay'ın en uzun caddelerinden biri olan Saraçoğlu Caddesinde gerçekleşen alt yapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. 2012 yılı içerisinde 150 bin ton asfalt dökerek bir rekor kırıldığını söyleyen Başkan Hançerli, 2013 yılı asfalt hedefinin ise 200 bin ton olacağını ve yapılan çalışmalar sonucunda 200 bin ton hedefinin de aşılacağını dile getirdi. Karatay Belediyesi ekiplerinin yanı sıra yeni bir ihale ile birlikte iki müteahhit firma ile çalışmaların hızla devam edeceğini, alt yapı ve asfalt sorunlarının daha hızlı çözüleceğini belirten Başkan Hançerli, "Karatay'ımızın en uzun caddesi olan Saraçoğlu Caddesinde 2,5 kilometrelik bir alan çalışma yapılıyor. Çift şeritli olarak kullanılan bu caddede ki çalışmalar tamamlandığı zaman Hayıroğlu, Yarma ve Ovakavağı Beldelerine ulaşım daha rahat ve sorunsuz bir şekilde sağlanacak" dedi.

Yapılan çalışmaların en kısa süre içerisinde bitirileceğini ve bunun neticesinde Karatay'ın alt yapı kalitesi, yol kalitesi, asfalt kalitesi ve ulaşım kalitesinin artmış olacağını ifade eden Başkan Hançerli, yapılan yolların vatandaşlara ve Karatay'a hayırlı olmasını diledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatay'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement