Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması

Yalova’da devam eden Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve milli takım seçme müsabakalarını takip eden Türkiye Karate Federasyonu Esat Delihasan, ”Son 3 olimpiyatta kısa listeye giren karate için hem Tokyo Karate Federasyonu, hem de Dünya Karate Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor.

19.09.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da devam eden Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve milli takım seçme müsabakalarını takip eden Türkiye Karate Federasyonu Esat Delihasan, "Son 3 olimpiyatta kısa listeye giren karate için hem Tokyo Karate Federasyonu, hem de Dünya Karate Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyat komitesi karateyi oyunlar içerisine dahil eder ve Türk Milli Takımı olarak 2020 Olimpiyatları'nda mücadele ederiz" dedi.

Yalova'nın ev sahipliği turnuvada geçen senelere nazaran sporcu sayısının 450 kadar arttığını belirten Delihasan, "Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Türkiye Şampiyonası'nı ve milli takım seçmelerini Yalova'da gerçekleştiriyoruz. Bu şampiyonada dereceye giren sporcular ve milli takım antrenörlerinin belirlediği isimler Endonezya'da yapılacak Dünya Şampiyonası seçmelerine katılacak. Hedefimiz Endonezya'nın ev sahipliğini yapacağı Dünya Şampiyonası'nda başarılı olup Türk bayrağını göndere çektirmek istiyoruz. Sporcularımız orada başarılı olacak seviyede. Seçilecek sporcularımız bizleri yanıltmayacağını düşünüyorum. Yalova'daki şampiyonaya geçen yıla göre 450'den fazla sporcu katıldı. Geçen yıllara nazaran bu sayının artması bizleri çok mutlu ediyor. Karateye son yıllarda Türkiye'de ilgi görüyor. Bu bizi sevindiriyor ve doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Organizasyon sahibi Yalova'ya Yalova Belediyesi'ne, Yalova Valiliği'ne ve a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde turnuva devam ediyor. Yalovalılar çok kaliteli müsabakalar izliyorlar" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement