Karate Şampiyonası Açılışında Engelli Yiğit'ten Gösteri - Son Dakika
Güncel

Karate Şampiyonası Açılışında Engelli Yiğit'ten Gösteri

Karate Şampiyonası Açılışında Engelli Yiğit\'ten Gösteri

TÜRKİYE Karate Federasyonu tarafından Kuşadası'nda düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nin açılış seremonisinde gösteri yapan engelli Yiğit Türk, büyük alkış topladı.

03.12.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Karate Federasyonu tarafından Kuşadası'nda düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nin açılış seremonisinde gösteri yapan engelli Yiğit Türk, büyük alkış topladı. İzmir Kemalpaşa'da yaşayan, denge ve yön algısı bozuk olduğu için sıkıntı çeken Yiğit'in karate ile tanıştıktan sonra değişen hayatı da sporseverlere anlatıldı.

Açılışta konuşan Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kuşadası'ndaki seçmelerde şampiyon olanların uluslararası karşılamalarda ülkemizi temsil edeceğini söyledi. Kaymakam Muammer Aksoy da sporun insan vücudunu disipline ettiğini belirterek "Bütün sporcu kardeşlerimi böylesine yararlı bir faaliyetin içinde yer aldıkları için başta tebrik ediyor ve onlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

- Kuşadası

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karate Şampiyonası Açılışında Engelli Yiğit'ten Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement