Karatenin Özel Sporcuları - Son Dakika
Güncel

Karatenin Özel Sporcuları

Karatenin Özel Sporcuları

'Sporda Engelleri Kaldırıyoruz ' projesi kapsamında 'engel tanımaz sporcuların yetişmesi hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

21.04.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, engelli çocukları sporla tanıştırmak amacıyla 'Sporda Engelleri Kaldırıyoruz ' projesi kapsamında 'engel tanımaz sporcuların yetişmesi hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

İlimizdeki öğretim kurumlarında eğitimlerine devam eden, Bedensel, Zihinsel ve İşitme engelli çocuklar Haftada üç gün ( Salı, Çarşamba, Cuma) Hüseyin Akbaş Spor Salonunda İl Müdürlüğümüz karate antrenörü Abdurrahman Acar nezaretinde çalışmalarına devam etmektedirler.

Karate Antrenörümüz Abdurrahman Acar;

Engelli Gençlerimizin spor yaparken mutluluklarının gözlerinden anlaşıldığını, çocukların sosyalleşmesi adına sporun birleştirici gücünden faydalanılması gerektiğini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Cemil Çağlar;

İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarına devam eden Antrenörlerimiz "Sporda Engelleri kaldırıyoruz" projesi kapsamında Engelli çocukları sporla bir araya getirmek için okulları, Özel Rehabilitasyon Merkezleri ve engelli çocuğu olan aileleri ziyaret etmektedirler. İl Müdürlüğü olarak Engelli çocuklarımızı topluma kazandırmak istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Aileler çocuklarını spora getiriyorlar. Spor ile yaşam sevinci bulan çocukların bu mutluluğu hem kendilerine hem ailelerine yansıyor.

İl Müdür Vekilimiz Cemil Çağlar Konuşmasının devamında, evden çıkmayan çok sayıda engelli çocuk olduğunu belirterek "Özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaşıp onlara sporu anlatmamız lazım. Bu bağlamda "Sporda Engelleri Kaldırıyoruz" projesi kapsamında İlimize tahsis edilen Özel Sporcularımızın kullanımına uygun olarak tasarlanmış aracımızla sporcu gençlerimizi evlerinden alıp, antrenman salonlarına ulaştırarak, Karate Sporu yapan özel sporcularımızın daha rahat bir şekilde sportif çalışmalarını gerçekleştirmeleri konusunda hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç' tan aldığımız güç, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'ın destekleri ve Tokat Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen' in katkıları ile Sporun ve Sporcunun Adresi olan bir kurum olarak bütün imkânlarımızla özel sporcularımıza destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karatenin Özel Sporcuları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement