Karayağcı'nın Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor - Son Dakika
Güncel

Karayağcı'nın Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Karayağcı\'nın Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Sorunsuz altyapı ağları için il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

15.08.2016 15:19  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes'in Karayağcı Mahallesi'ndeki kanalizasyon altyapısı çalışmalarını tamamlamasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarını da başlattı.

MASKİ MAHALLEDE 3 BİN METRE İÇME SUYU HATTINI YENİLİYOR

Manisa'da yapmış olduğu yatırımlarla yılların sorunlarını çözen MASKİ, aynı zamanda uzun yıllar vatandaşların rahatı için hamleler yapıyor. Bu kapsamda, Gördes'in 3 bin metrelik kanalizasyon hattının yenilenmesinin ardından içme suyu çalışmalarına da el atıldı. Mahallede 3 bin metrelik içme suyu hattında başlayan çalışmaları İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay yerinde inceledi. Açabay'a, Büyükşehir ilçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve İçme Suyu Dairesi İnşaat Şube Müdürü Eyüp Serhan Güven eşlik etti.

CENGİZ BAŞKANIMDAN ALLAH RAZI OLSUN

Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, mahallelerinde yapılan altyapı çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Gazan, "Kanal bitti, su işimizde bitmek üzere. Ondan sonra da parke taşı döşeme işlemimiz var. Bu altyapı çalışmalarını gerçekleştiren Cengiz Başkanımdan, Safa Başkanımdan Allah razı olsun. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

UZUN YILLAR KULLANILACAK SAĞLIKLI ALTYAPI

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay incelemelerde bulunduğu mahallede vatandaşlarla bir araya geldi. Açabay, burada yaptığı konuşmada, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Cengiz Başkanımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde vatandaşlarımızın daha modern altyapı sistemi içerisinde yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Karayağcı mahallemizin kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladık. Şu an içme suyu hattını tamamlamak üzereyiz. Tüm çalışmalarımızı bitirdikten sonra mahallemizin sorunlarını bitirmiş olacağız ve bu sayede vatandaşlarımız uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabilecek alt yapı sistemlerine kavuşacaklar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karayağcı'nın Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement