Karayalçın, İstanbul'daki CHP'li Başkanlarla 1 Kasım'ı Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Karayalçın, İstanbul'daki CHP'li Başkanlarla 1 Kasım'ı Değerlendirdi

Karayalçın, İstanbul\'daki CHP\'li Başkanlarla 1 Kasım\'ı Değerlendirdi

Chp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, İstanbul'daki ilçe belediye başkanlarını toplayarak 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.

03.11.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, İstanbul'daki ilçe belediye başkanlarını toplayarak 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. CHP İl Başkanlığı da, sosyal medya hesabında Türkiye genelinde CHP'nin oylarını 590 bin arttırdığı, en yüksek artışın 300 bin oy ile İstanbul'da olduğunu bildirdi.

Yeşilköy'deki bir otelde CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Bakırköy Belediye Başkanı Hasan Bülent Kerimoğlu. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile toplantı yaptı. Toplantı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İSTANBUL'DA 300 BİN OY ARTTI

Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabında bugün yapılan paylaşımda İstanbul'daki oy artışının bütün Türkiye'deki oy artışından fazla olduğu belirtildi. Bu konudaki paylaşımda, "CHP'nin oyunun en fazla arttığı kent İstanbul oldu. Türkiye genelinde 590 bin yeni seçmen kazanan CHP, İstanbul'da oyunu 300 bin arttırdı" denildi. Ayrıca, İstanbul'da seçim akşamı 236 sandıkta hata tespit edildiği ve YSK'nın düzeltmeleri yaptığı belirtilirken, "85 sandıkta itirazlarımız devam ediyor. Bunun sonucunda AKP İstanbul'da 3504 oy kaybedecek; CHP 912 oy arttıracaktır" paylaşımı yapıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karayalçın, İstanbul'daki CHP'li Başkanlarla 1 Kasım'ı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement