Karayazılı Çocuklar, Vali Ahmet Altıparmak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karayazılı Çocuklar, Vali Ahmet Altıparmak'ı Ziyaret Etti

Karayazılı Çocuklar, Vali Ahmet Altıparmak\'ı Ziyaret Etti

Erzurum Valiliği tarafından organize edilen, kamu kurum ve kuruluşları tarafından desteklenen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, ilk olarak Karayazı’dan gelen çocuklarla başlatıldı.

09.09.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valiliği tarafından organize edilen, kamu kurum ve kuruluşları tarafından desteklenen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, ilk olarak Karayazı'dan gelen çocuklarla başlatıldı.

Erzurum'un Güney ilçelerinde yaşayan çocuklar için Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 günlük gezi programında 10 ile 15 yaş arası çocuklar Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ile buluştu. Gençleri makamında karşılayan Altıparmak çocuklarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Gençlerin Anadolu'da kök salmış tarihi değerleri ve medeniyetlerini daha yakından tanımaları için düzenlenen hareketlilik projesi hakkında Altıparmak ilk olarak birlik ve beraberlik mesajını verdi.

"HER ŞEYDEN ÖNCE GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAĞIM"

Çocuklara hangi mesleği seçeceklerini soran Ahmet Altıparmak içlerinden vali olmak isteyen Ömer Yanar'dan " vali olmak istiyorum " yanıtını alınca keyifli anlar yaşandı. Valilik koltuğuna geçerek fotoğraf çektiren Altıparmak, Ömer Yanar'a " peki vali olunca ilk olarak ne yapacaksın" sorusuna "her şeyden önce güvenliği sağlayacağım" yanıtını aldı. Ahmet Altıparmak çocuklara çikolata ikram ettikten sonra hediyelerini verdi. Erzurum'un tarihi güzelliklerini gezmek üzere Üç Kümbetler'i gezen çocuklara eşlik etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım hizmetleri karşılandığı, barınma hizmetini Kredi Yurtlar Kurumunun sunduğu proje ilk olarak Karayazı ilçesiyle gerçekleştirildi. Gezi projesi önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerden gelen gençlerin ziyaretleriyle devam ettirilecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karayazılı Çocuklar, Vali Ahmet Altıparmak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement