Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

30.03.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İkizdere- Erzurum il sınırı, Çaldıran-Tendürek geçidi ile Van'ın Çatak- Bahçesaray yol ayrımı kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Edirne- Kırklareli yolunun 0-27. kilometreleri arasındaki toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karacabey-Bursa yolunun 6-64 kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Karacabey-Bursa istikameti Gül Kavşağı-Özlüce Kavşağı 10-14 kilometreleri arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Muğla- Denizli yolunun 24-50, Çivril-Denizli yolunun 0-33, Uşak-Ulubey- Eşme yolunun 7-23, Mut- Ermenek yolunun 14-22, Sorgun-Akdağmağdeni- Yıldızeli yolunun 0-58, Kayseri- Kırşehir yolunun 3-48, Kayseri- Sivas yolunun 6-30, Malatya- Elazığ yolunun 8-16 ile Karaman-Ermenek yolunun 9-25 ve 38-39 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement