Kara Yollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarımı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

19.12.2014 08:41  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarımı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, TEM Otoyolu İkitelli Kavşağı dere ıslahı çalışmaları nedeniyle Basın Ekspres Yolu Havalimanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor.  Ayrıca Halkalı- Bağcılar yolu İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basın Ekspres Yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak Basın Ekspres Yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım ise bir sonraki kavşaktan gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı kavşağı ile Çobançeşme kavşağı ve Mahmutbey Doğu kavşağı ile Anadolu Otoyolu kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'a kadar her gün her iki yönde çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey-Çamlıca- Gümüşova kesimi arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle yılsonuna kadar hergün 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeritleri ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kara Yollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement