Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

08.10.2015 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Asım Çavuşoğlu Viyadüğü'nde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara- İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten  gidiş geliş olarak sağlanıyor.

Balıkesir- Dursunbey yolunun 52-54. kilometreleri arasında (Akbaşlar mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve 10 Ekim'de 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Kalkan-Kaş yolu arasındaki Devlet Hastanesi mevkisinde patlatmalı yol kazı çalışması nedeniyle 12 Ekim'de 13.00-17.00 saatleri arasında ulaşım Gökseki Mahallesi'ndeki imar yolu üzerinden Akçagerme plajına bağlanarak çift yönlü olarak sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement