Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

26.06.2016 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı İstanbul-Ankara arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle 30 Haziran'a kadar otoyol üzerindeki tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü sağlanabilmesi amacıyla Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası trafiğe kapatılarak ulaşım, Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanıyor.

Sinop- Samsun bölünmüş yolunun 8-13. kilometreleri arasında, Sinop'tan Samsuna geliş istikametinde Çiftlikköy ve Demirciköy tünelleri içindeki elektromekanik çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Samsun-Sinop istikametine göre gidiş trafiği Demirciköy-Çiftlikköy servis yoluna, dönüş trafiği tünellerin deniz bandına yönlendirildi.

TAG Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı-Gaziantep- Osmaniye il sınırı yolunun 8-15. kilometreleri arasındaki Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement