Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

05.09.2016 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Hendek Kavşağı- Akyazı Kavşağı 73-181'inci kilometrelerinde (Ankara- İstanbul yönü) üst yapı iyileştirmesi çalışmaları nedeniyle 9 Eylül 2016 tarihine kadar her gün 20.00-07.30 saatleri arasında otoyol trafiğe kapatılacak. Ulaşım Hendek Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve Akyazı gişelerden tekrar otoyola katılım yapılacak.

İzmir- Aydın Otoyolunun Torbalı Kavşağı-Havalimanı Kavşağı 0-5'inci kilometrelerinde üst yapı onarım çalışması nedeniyle İzmir istikametinde bant aktarımı yapılarak ulaşım iki yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Batı kavşağı (K22) bölümünde aydınlatma direklerinin değişim çalışması başlatılacağından İstanbul -Ankara istikameti otoyol çıkışı bugün ve yarın trafiğe kapatılacak. Söz konusu kavşağın kapatılması sırasında Abant (K21) kavşağında gerekli uyarı levhaları ile sürücüler bilgilendirilecek.

Toprakkale- İskenderun Otoyolu'nun Serbest Bölge Otoyol Kavşağı-Gözeneler Otoyol Kavşağı Kesimi 5-7'nci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Adana-İskenderun istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement