Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleşiyor.

24.09.2016 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleşiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Metris kavşağı-Levent 1 kavşağı arasında, daha sonra güney yol İstanbul Ankara istikameti bazı kesimlerinde üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları devam edecek. Yapılacak çalışmalar öncelikle Metris kavşağından olmak üzere, daha sonraki aşamada Hasdal Kavşağı-Metris kavşağı arasında olarak üstyapı onarım yenileme çalışmalarına başlanacak, belirtilen tarihlerde her gün 22.00-06.00 saatlerinde sürecek.

İzmir- Aydın Otoyolunun Torbalı kavşağı-Havalimanı kavşağı 4-13 kilometrelerinde üst yapı onarım çalışması nedeniyle 29 Eylül-10 Ekim'de İzmir istikametinde bant aktarımı yapılarak, ulaşım iki yönlü olarak sağlanacak.

Bartın-Kurucaşile- Cide yolunun 66. kilometresinde meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşıma kapanan yolu kullanacak sürücülerin, alternatif güzergahları tercih etmeleri, trafik güvenliği, can ve mal emniyeti açısından dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement