Karayollarından Köprü Atağı - Son Dakika
Yerel

Karayollarından Köprü Atağı

Karayollarından Köprü Atağı

Karayolları, tarafından Hasankeyf'e yapılan yeni köprüler ile Batman merkezde yapılan üst geçitler hakkında açıklama yaptı.

22.04.2015 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünden köprü açıklaması

Karayolları 9.Bölge müdür yardımcısı İhsan Güç, Ilısu barajı nedeniyle yapıma başlanan Hasankeyf'teki köprülerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dicle nehri üzerinde biri 400, diğeri de 1100 metre uzunluğunda olan iki köprünün yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirten Güç "1100 metrelik büyük köprüyü tek şerit halinde de olsa tamamlayıp trafiğe açmayı düşünüyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu köprü bölgemizdeki en uzun köprülerden biri olacak" dedi.

Bölge müdür yardımcısı Güç, Hasankeyf'teki köprülerden 400 metreliğin tamamlanmak üzere olduğunu, 1100 metrelik köprüdeki inşaatın da aralıksız devam ettiğini açıklayarak bu köprülerin Batmanı Midyat, Mardin, Şırnak ilçelerine bağlayacağını ifade etti.

ÜST GEÇİT SAYISI 4'E ÇIKIYOR

Karayolları Bölge müdür yardımcısı İhsan Güç, yapımı tamamlanan Gültepe mahallesindeki üst geçitten sonra Belde mahallesindeki diğer üst geçitlerin inşasına başlanacağını söyledi.

2 üst geçit için ihale yapıldığını ve 3 hafta içinde geçitlerin montajına başlanacağını belirten Güç "yeni iki üst geçit Belde mahallesi ve Çamlıtepe'de kurulacak, 4.cü üst geçidi ise yeni Adliye sarayı karşısında inşa edeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karayollarından Köprü Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • batmanli: Yakisir batmana hayirli olsum biraz erken bitsin 4 0 Yanıtla

Advertisement