Karayolu Domates Bahçesine Döndü! - Son Dakika
Yerel

Karayolu Domates Bahçesine Döndü!

Karayolu Domates Bahçesine Döndü!

Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralanırken, kamyonette bulunan domateslerin yola saçılması nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

27.09.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır- Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Kazada kamyonette bulunan domateslerin yola saçılması nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Binlerce kilogram domateslerin toplanmasının ardından yol araç trafiğine açılırken, ağır yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil ambulansları ile Diyarbakır Eğitim ve araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Diyarbakır-Bingöl Karayolunun 35. Kilometresinde meydana geldi. Şenol Çetin yönetimindeki 49 AK 697 plakalı domates yüklü kamyonet lastiğin patlaması sonucu devrildi. Kazada, araç sürücüsü Şenol Çetin ve beraberindeki bir kişi ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Ambulanslar, yaralıları Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dicle Üniversitesi Hastaneleri Acil Servisi'ne kaldırdı. Bu arada, kazada, kamyonet kasasındaki binlerce kilogram domatesler yola saçıldı. Domates bahçesine dönen yol uzun bir süre trafiğe kapalı kalırken, domateslerin toplatılmasının ardından Diyarbakır-Bingöl karayolu araç trafiğine açıldı. Kaza ile ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karayolu Domates Bahçesine Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement