Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika
Yerel

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

ANKARA (AA) – Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri, kemer takma ve kurallara uyma konusunda uyardı Emniyet Müdürü Özer Şimdi, polis halk kaynaşması sonucu ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirterek, "İlçeyi ziyaret eden turistler bile sakin yer arıyor.

06.05.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) – Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri, kemer takma ve kurallara uyma konusunda uyardı

Emniyet Müdürü Özer Şimdi, polis halk kaynaşması sonucu ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirterek, "İlçeyi ziyaret eden turistler bile sakin yer arıyor. Beypazarı onlar için en ideal tarihi yerlerin başında geliyor" dedi.

Emniyetin trafik kazalarını en aza indirmek için yoğun çalıştığını söyleyen Şimdi, "Ekiplerimiz, öncelikle vatandaşa uyarıda bulunuyorlar ve bilgilendiriyorlar. Ardından sürücülere, kemerini takmasını ve kurallara uyması tavsiyesinde bulunuyor" ifadesini kullandı.

Trafik Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktaran Şimdi, "Okullarda trafik eğitimleri verdik ve akabinde öğrencilerimiz trafik kontrollerinde bulunarak sürücülere tavsiyede bulundu. Halka yönelik eğitim seminerleri de düzenleyeceğiz" görüşünü paylaştı.

Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yolda trafik kontrolü yapan polis ekipleri, sürücülere kemer takma ve kurallara uyma tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement