Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika
Güncel

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

12.05.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş, Pazarcık Belediyesinin konferans salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ulaşımın hayatın en önemli parçalarından biri olduğunu söyledi.

Taşıtların da hayatı kolaylaştıran birer nimet olduğunu dile getiren Güneş, taşıt trafiğinin güvenli sağlanmasınınsa olmazsa olmaz olduğunu vurguladı.

Şehirler arası yollarda hız, dikkatsizlik ve kural tanımamazlığın her gün bir çok insanın trafikte can vermesine neden olduğunu kaydeden Güneş, bu açıdan trafik kurallarına uymak gerektiğini belirtti.

Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, skeçler canlandırdı, müzik dinletisi sundu. Sağlık Meslek Lisesi öğrencileriyse ilk yardım konularında uygulamalı eğitim verdi.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından açılan sergide, alkol ölçümü, radar uygulaması ve trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verildi.

Programa, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Bucak, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, kurum ve okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement