Kardan Yol Kapandı, Sürücüler Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kardan Yol Kapandı, Sürücüler Mahsur Kaldı

Kardan Yol Kapandı, Sürücüler Mahsur Kaldı

Ardahan ile Artvin'in Şavşat İlçesi arasındaki Sahara Geçidi, 3 metreyi aşan karla kapandı.

15.11.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan ile Artvin'in Şavşat İlçesi arasındaki Sahara Geçidi, 3 metreyi aşan karla kapandı. Yolda 4 günden bu yana mahsur kalan 10 TIR sürücüsünü kurtarmak için karayolları ekipleri çalşımalarını aralıksız sürdürüyor. Ardahan Valisi Ahmet Deniz, bölgeye giderek yol açma çalışmasında görevli karla mücadele ekiplerine baklava dağıttı.

Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle, Ardahan'ı Şavşat'a bağlayan karayolundaki Sahara Geçidi, 11 Kasım günü ulaşıma kapandı. Şiddetli fırtına nedeniyle elektrik direklerinin de devrildiği Sahadar Geçidi'ne giden Vali Ahmet Deniz, Ardahan- Şavşat karayolundaki 2 bin 460 rakımlı Sahara Geçidi'nde Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde izledi. Yer yer 3 metreyi bulan karı ortadan kaldırmak için 24 saat esasına göre çalışan ekiplere teşekkür eden Vali Deniz, yolda mahsur kalan TIR şoförleriyle görüşü. Vali Deniz hem mahsur kalanlara hem de onları kurtarmaya çalışan karla mücadele ekiplerine yanında geterdiği baklava ikram etti. Sahara Geçidi'nin kısa sürede kardan temizleneceğini belirten Vali Deniz, şöyle dedi:

"Karla mücadele ekiplerimiz Sahara ve Ilgar Geçidi ile köy yollarında gece gündüz demeden çalışıyor. Sahara Geçidi'nde şu an için 3 metreye ulaşan kar kütlesi var. Buna rağmen ekiplerimizin gayreti ile kapalı olan yolu kısa sürede ulaşıma açmaya çalışmakta. Yolda mahsur kalan 10 TIR karayolları ekiplerimiz tarafından kurtarıldı ve bu TIR'ların şoförleri karayolları şantiyesinde misafir ediliyor." - Ardahan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardan Yol Kapandı, Sürücüler Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Berk: Özledim o harika unutulmaz anları... 0 0 Yanıtla

Advertisement