Kardemir'de Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika
Yerel

Kardemir'de Toplu İş Sözleşmesi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ile Çelik-İş Sendikası arasında yürütülen 12. dönem toplu iş sözleşmesine ilişkin, işçi ve iş verenler dışında da şehrin tamamını memnun edecek bir sözleşme olduğunu bildirdi.

05.07.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ile Çelik-İş Sendikası arasında yürütülen 12. dönem toplu iş sözleşmesine ilişkin, işçi ve iş verenler dışında da şehrin tamamını memnun edecek bir sözleşme olduğunu bildirdi.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, KARDEMİR işçisinin ücret ve sosyal haklarının iyileştirilmesinin kent ekonomisi için önemli olduğunu belirtti.

Kentin işçisi, emeklisi, esnafı, sanayicisi, memuru, ve öğrencisiyle bir bütün olduğunu ifade eden Özcan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Şehir olma iddiamızın bir yansıması olarak,  yaklaşık 80 yıldır bu kentin temel direği olan işçi kültürü geleneğimiz, 'işçi ve sanayi kenti' sıfatı ile taçlanmıştır.  KARDEMİR çalışanlarımızın bu kente kazandırdıkları asla inkar edilemez. Şehir ekonomimizin bir bütün halinde hareket kazanacağı düşüncesinden hareketle, çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik şartlarındaki iyileştirme bir sinerji doğuracak ve bu yeni durum piyasalara  memnuniyet olarak yansıyacaktır. Sözleşme şehrimize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir'de Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gökhan aydoğan: Tosçelikte çelik iş fısoldu 0 0 Yanıtla

Advertisement