Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş'ı Kadrosuna Kattı

Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş\'ı Kadrosuna Kattı

Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş'ı kadrosuna kattıBülent DİKTEPEKARABÜK,(DHA)Kardemir Karabükspor, defans oyuncusu 26 yaşındaki Barış Başdaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

10.06.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş'ı kadrosuna kattı

Bülent DİKTEPEKARABÜK,(DHA)

Kardemir Karabükspor, defans oyuncusu 26 yaşındaki Barış Başdaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon Göztepe ve Adanademirspor formaları giyen Barış Başdaş, kulüp binasında düzenlenen törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Barış Başdaş, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti. Takımı için elinden geleni yapacağını ifade eden Başdaş, Süper Lige geri dönmek benim için gurur verici. Bu kulüpte oynamaktan gurur duyarım. İnşallah takımımızı iyi yerlere taşıyacağız. Ben buna inanıyorum. Kendi karakterimi burada göstereceğime, ortaya koyacağıma inandığım için buraya geldim. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ise, Barış'ın genç yaşına rağmen ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu ifade ederek, 100'e yakın Süper Lig'de maçı var. Kendisine güveniyoruz. Ciddi katkılarının olacağını düşünüyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement