Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Ligde Ses Getireceğiz - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Ligde Ses Getireceğiz

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Ligde Ses Getireceğiz

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, eksik gördükleri mevkilere gerekli transferleri yaptıktan sonra takımın hazır hale geleceğini söyledi.

31.07.2015 13:26  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Ligde ses getireceğiz

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, eksik gördükleri mevkilere gerekli transferleri yaptıktan sonra takımın hazır hale geleceğini söyledi. Tankut, Ligde ses getiren, zevkle izlenen bir takım olacağız dedi.

PTT 1'nci Ligi'nde mücadele edecek olan takımın Afyonkarahisar kampını ziyaret eden Başkan Tankut, Giresunspor ve Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçlarında takımın eksik yönlerini görme fırsatı bulduklarını söyledi. Teknik heyetle yaptıkları toplantıda hangi bölgelere takviye yapılacağı konusunda tespitleri yaptıklarını ifade eden Tankut, şöyle konuştu

Birkaç gün içinde eksik gördüğümüz mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Takımın genel görüntüsü fevkalade iyi. Futbolcularımız iyi bir çalışma dönemi geçirdiler. Hem Gerede'deki hem de Afyon'daki kamp gayet güzel geçti. Hocamız, teknik heyetimiz ve futbolcularımız kaynaşmış durumda. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağını ümit ediyorum. Yapacağımız takviyelerle takımımızı lige hazırlamış olacağız. Bu sene ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Ligde Ses Getireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement