Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları

Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları

– KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, seyircisiz oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu tarz maçlar kolay olmaz. Oyuncularımı kutluyorum.

28.08.2016 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, seyircisiz oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu tarz maçlar kolay olmaz. Oyuncularımı kutluyorum. Yeni bir takım kurduk. Dolayısıyla yeni takım oluşturmak kolay olmuyor. Tanımadığım oyuncu bile var şu an takımda. Ermin Zec 3 gün önce geldi. Ama sahada somut şeyler görmek istiyoruz. Antrenmanda yaptıklarımızı sahada gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum açıkçası. Tabii önemli olan mantaliteyi sahaya yansıtmak. Oyuncularım da bunu sahaya çok iyi yansıtıyorlar" diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maçı farklı kaybettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Rakibin galibiyetine gölge düşüremeyiz. Ama oyun içerisinde bazı şanssızlıklarımız var. İlk yediğimiz golde vuruş kalitesi iyi değildi. Bizim oyuncumuzun ayağına çarpan top gol oldu. Vuruş kalitesi iyi olup gol olsa ayakta alkışlarız. O topun yön değişip gol olması bizim adımıza büyük bir şanssızlık. Golden sonra da iyi oynamadık. Rakibimiz 2 gol daha yapabilirdi. İkinci yarıda pozisyonlarımız var. Direkten dönen topumuz ve sağdan soldan geldiğimiz ataklar var. Fakat bir türlü golü atamadık. Top kalecimizdeyken ortaya düşen topla ikinci gol oldu. Ondan sonra da farklı mağlubiyeti yaşadık. Futbol kırılgan bir oyun. İkinci yarı oyun üstünlüğü bizdeydi. Arka alanda boş alanlar yaratıyoruz, pozisyon üretiyoruz. Transfer sonuna kadar bazı usta ayaklara ihtiyacımız var. Bunu başkanda, yönetimde bende biliyorum. Genç bir takımız. Hatalar yapacaklar. Belli yerde bazı şeyleri iyi yapamıyoruz ama bu oyuncuları Türk futboluna ve takıma kazandırmak bazen maçı da kaybettiriyor size" - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement