Kardemir Karabükspor'da 1 Transfer, 2 Kadro Dışı - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da 1 Transfer, 2 Kadro Dışı

Kardemir Karabükspor\'da 1 Transfer, 2 Kadro Dışı

Ptt 1'nci Lig ekibi Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor'dan İlhan Depe ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, geçmişe dönük alacakları için federasyona başvuran Bertul ve Fatih'i kadrodan çıkardı.

25.07.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'nci Lig ekibi Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor'dan İlhan Depe ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, geçmişe dönük alacakları için federasyona başvuran Bertul ve Fatih'i kadrodan çıkardı.

Süper Lig'den düşdükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren Kardemir Karabükspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'da ikinci etap çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe ile takımın kaldığı otelde sözleşme imzaladı. İlhan Depe, Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e çıkartmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

BERTUL VE FATİH KAMP KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Öte yandan kulübün internet sitesinden yapılan açıklama, Bertul Kocabaş ve Fatih Candan'ın geçmişe dönük alakacakları için federasyona başvurmaları üzerine kadrodan çıkarıldıkları belirtlidi. Takımdan ayrılan veya ayrılması istenilen futbolcuların ödemelerini çözebilmek için çaba sarf edildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Takımda tutulması uygun görülen Bertul Kocabaş ve Fatih Candan'ın kulüp başkanımız, futbol şube sorumlumuz veya yönetim kurulu üyelerimiz ile hiçbir görüşme yapmadan geçmişe dönük alacaklarının tahsili için avukat ve Türkiye Futbol federasyona müracaat etmeleri Kardemir Karabükspor açısından kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.

Söz konusu olaya bağlı olarak bu 2 oyuncumuz, Afyon kamp kadromuzdan yönetim kurulumuz kararınca çıkarılmıştır." - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da 1 Transfer, 2 Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement