Kardemir Karabükspor'dan Çift Transfer - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'dan Çift Transfer

Kardemir Karabükspor\'dan Çift Transfer

Kardemir Karabükspor'dan çift transfer PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Portekiz Premiere Lig takımlarından Gil Vicente FC kulübü forması giyen Brezilyalı kaleci Adriano Facchini ile 1 yıllık, Elazığspor'dan defans oyuncusu İzzet Yıldırım ile ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.

01.07.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'dan çift transfer

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Portekiz Premiere Lig takımlarından Gil Vicente FC kulübü forması giyen Brezilyalı kaleci Adriano Facchini ile 1 yıllık, Elazığspor'dan defans oyuncusu İzzet Yıldırım ile ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Ligi'ne düştükten sonra kadrosunda ki 16 oyuncusuyla yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon Elazığspor forması giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki İzzet Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Yıldırım, Kardemir Karabükspor'u şampiyon yaparak süper lige çıkartacaklarını söyledi.

KALEYE BRAZİLYA'LI TRANSFER

Portekiz Premiere Lig takımlarından Gil Vicente FC'den transfer edilen Brezilyalı kaleci 32 yaşındaki Adriano Facchini ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Kardemir Karabükspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Adriano Facchini elinden geleni yaparak Kardemir Karabükspor'u süper lige çıkartacaklarını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'dan Çift Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement