Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe Maçına Antalya'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe Maçına Antalya'da Hazırlanıyor

Kardemir Karabükspor, Antalya kampında Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken asbaşkan Tolga Gül, rakiplerini yenerek üç puan almayı hedeflediklerini söyledi.

26.03.2017 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Antalya kampında Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken asbaşkan Tolga Gül, rakiplerini yenerek üç puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da kampa girdi. Kardemir Karabükspor, teknik direktör Zoran Barisic yönetiminde Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kampın verimli geçtiğini belirten asbaşkan Tolga Gül, "Kendi sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe, şampiyonluktan uzaklaşmış bir takım görüntüsü veriyor ama ne olursa olsun Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir. Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz. Maçı kazanarak üç puan almak istiyoruz. Kolay olmadığını biliyoruz. Bunun için en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızın tribünleri doldurarak takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Karabükspor kalan 9 maçında en iyisini yapacak ve ligde en iyi yerde olmaya çalışacak. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Latovlevici ve Seleznov Pazartesi günü, Traore ve Skulason ise daha sonra kampa dahil olacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe Maçına Antalya'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement