Kardemir Karabükspor-Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika
Yerel

Kardemir Karabükspor-Galatasaray Maçından Notlar

Kardemir Karabükspor, sezonun 7. resmi maçında Galatasaray ile karşılaştı Galatasaray'da sakatlığı bulunan Semih Kaya ile Goran Pandev, Alex Telles ve Veysel Sarı'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Olcan Adın forma şansı bulamadı.

08.11.2014 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg ile Saint Etienne'e karşı oynayan Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor maçlarının ardından sezonun 7. resmi maçını, sahasında Galatasaray ile yaptı.

İç sahada yaptığı 6 maçta üç galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan kırmızı-mavili takımı, 13 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın yarısını dolduran taraftarları yalnız bırakmadı. Galatasaray'ı ise kendilerine ayrılan bölümde yaklaşık 500 taraftar destekledi.

Kardemir Karabükspor'da da sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Emre Özkan, Viola ve Sow ile sarı kart cezalısı Traore sahada yer almadı. Galatasaray'da da sakatlığı bulunan Semih Kaya ile Goran Pandev, Alex Telles ve Veysel Sarı'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Olcan Adın, Kardemir Karabükspor karşısında forma şansı bulamadı.

Geçen sezon kiralık olarak Kardemir Karabükspor'da oynayan ve sezon başında teknik direktör Prandelli'nin isteği üzerine takıma dönen Furkan Özçal, bu maçta eski takımına karşı yedek soyundu.

Karşılaşmayı izleyenler arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da yer aldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir Karabükspor-Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement