Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir Maçından Notlar

Taraftarının önüne daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg ve Saint Etienne maçları ile çıkan Kardemir Karabükspor, bu sezon sahasında İstanbul Başakşehir'le üçüncü resmi maçını oynuyor Kırmızı mavili ekipte, Fenerbahçe maçında sakatlanan keleci Boy Waterman yer almadı İstanbul Başakşehir'de, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Rajko Rotman haricinde eksik bulunmuyor.

13.09.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında lig  tarihinde 6 defa karşılaştığı İstanbul Başakşehir'i ağırlıyor.

Taraftarının önüne daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg ve Saint Etienne maçları ile çıkan Kardemir Karabükspor, bu sezon sahasında İstanbul Başakşehir'le üçüncü resmi maçını oynuyor.

Karabük ekibini, 13 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın yarısını dolduran taraftarları yalnız bırakmadı.

Evsahibi ekipte, ligin ilk haftasında karşılaştıkları Fenerbahçe maçında sakatlanan kaleci Boy Waterman yer almadı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, kaleyi Abdülaziz Demircan'a teslim etti.

İstanbul Başakşehir'de ise Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Rajko Rotman haricinde eksik bulunmuyor.

Geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen Uğur Uçar ve Michael Eneramo İstanbul Başakşehir formasıyla eski takımına karşı ilk 11'de saha çıktı.

Ligde durum

Kardemir Karabükspor lige Fenerbahçe yenilgisi ile başladı. İstanbul'da oynanan karşılaşma evsahibi takımın 3-2 üstünlüğü ile bitti. Kırmızı-mavililer, bu yenilgi ile ligin 13. sırasında yer alıyor.

İstanbul Başakşehir ise Kasımpaşa ile sahasında oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılarak aldığı 1 puan ile ligin 8. sırasında kendine yer buldu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement