Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz.

13.06.2016 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Önceliğimiz teknik direktör." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oluşturdukları transfer komitesinin yurt içi ve dışında çalışmalar yaptığını, kendisininde de bu kapsamda yurt dışında görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

İlk etapta teknik direktör sorununu çözmek zorunda olduklarını aktaran Tankut, "Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Önceliğimiz teknik direktör. Görüştüğümüz, haber beklediğimiz ve görüşeceğimiz teknik adamlar var. Bizim için hangisi daha iyi olacaksa onunla masaya oturup, anlaşmaya varacağız. Çok titiz bir çalışma yapıyoruz. Hata yapma şansımız yok. Ligde kalıcı olabilmek için hedefi doğru seçmeliyiz. Bu yüzden isimleri çok özen göstererek belirliyoruz." diye konuştu.

İç transferde 6 oyuncuyla yola devam edeceklerini ve bazılarıyla da hala görüşmelerin sürdüğünü anlatan Tankut, "Süper Lig'de oyunuyla zevk veren bir kadro oluşturmanın çabası içindeyiz. 4 oyuncuyu kadromuza katmıştık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement