Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Kolay bir lig değil. Her hafta takımlar farklı neticeler alabiliyor.

27.04.2016 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Kolay bir lig değil. Her hafta takımlar farklı neticeler alabiliyor." dedi.

İldiz, Hasan Doğan Tesisleri'nde antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmak için mücadele verdiklerini, Vartaş Elazığspor maçını koşullar ne olursa olsun kazanmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Adanaspor'u kutlayan İldiz, şöyle konuştu:

"Kolay bir lig değil. Her hafta takımlar farklı neticeler alabiliyor. Geçen hafta son derece zorlu bir deplasmanı kayıpsız kapatmayı başarabildik. Sahamızdaki müsabakaya az da olsa 1 puanlık avantajla giriyoruz. Sahamızda Vartaş Elazığspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz sıkıntılarına rağmen bugünlere kadar gelebildi. İyi ve dirençli bir takım. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ama bunların hiçbirini mazeret gösteremeyiz. Koşullar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Böyle bir maç oynayacağız. İyi takımlarla oynadığımız zaman iyi mücadele ediyoruz. Umarım anormal bir strese girmeden bu maçı kayıpsız geçeriz."

Kırmızı-mavi·li· takım, 30 Nisan Cumartesi günü sahasında Vartaş Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik çalışma ve yarım saha maçın yapıldığı idmana sakat olan Isaac katılmazken, Kokalovic ve Ergün Teber takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement