Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Vural Süre yetseydi takımı ligde tutardım Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, takımını kısa sürede ayağa kaldırdığını belirtti, Ancak süre yetmedi.

27.05.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Vural Süre yetseydi takımı ligde tutardım

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, takımını kısa sürede ayağa kaldırdığını belirtti, Ancak süre yetmedi. Süre yetseydi, takımı ligde tutacağıma çok emindim dedi.

Ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor, son hafta deplasmanda oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenmandan önce kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, takımda kiralık oynadığı için sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Viola'nın son maç öncesi ayrılma isteğini kabul ettiklerini açıkladı. Yönetimin haziran ayında yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakacağını hatırlatan Yılmaz Vural, şöyle devam etti

KALMA İSTEĞİM MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR

Yeni bir yönetimin gelmesi söz konusu olacak. Benim burada olma isteğim de böylelikle mümkün olmaz gözüküyor. Çünkü kendi ekiplerini seçecekler ve bu çok doğaldır. Bundan sonra gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bana da Kardemir Karabükspor'un Süper Lig'e yeniden dönmesi temennisinden başka söyleyecek bir şey kalmıyor. Dualarım bu takımın yeniden geldiği lige dönmesi doğrultusunda olacak.

BENDEN DAHA SERT ANTRENÖR YOK

Yılmaz Vural, insani ilişkilerinde yumuşak olduğu, bunun da takımda disiplin sorununa yol açıp açmadığına ilişkin soruya şu cevabı verdi

Türkiye Ligi'nde ben bir hoca görmek isterim ki düşmüş bir takımı sahaya çıkarsın da bu tarzda bir antrenman yapıp son maçını kazanmak adına uğraşlar versin. Görevimizi ihmal etmiyoruz ve son dakikaya kadar da bu takımın başında olacağız. Sertlik mertlik bir hikaye. Sert olsan ne olur Türkiye Ligi'nde benden daha sert bir hoca yok. Yeri geldiğinde oyuncuma tokat bile atmış bir antrenörüm. Ama bu 'yumuşak' lafı neye bakılarak söyleniyor bilmiyorum. İnsan ilişkilerinde rüzgar mı yapalım, surat mı asalım, kavga mı edelim hiçbir şey yokken. Bir antrenörün çarşıda gezip, esnafla sohbet ettiğini görmedik. Bu bir yumuşaklıksa evet yumuşağım.

KOLAY DEĞİL

3 ay önce geldiği Kardemir Karabükspor'da ligde kalma mücadelesi verirken ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarını da ifade eden Yılmaz Vural, sözlerini şöyle sürdürdü

Biz hala 34 maç başı ücreti ödeyemedik. 4'üncü ay oldu çocukların maaşlarını veremediğimiz zaman oldu. Bizim geldiğimizde kulüp bu durumdaydı. Takım maç kazanmadığı için kasaya para girmeyince ekonomik sıkıntıya girmiş bir dönemde geldik. Bu hiç kolay bir şey değil. Bu kadar uzun bir süre para almayıp da problem çıkarmayan ender takımlardanız. Hiç kimse ağzını açmadı. Bütün bu dibe vurulmuşluğu siz yeniden morallendirip, yeniden atağa kaldırıp bu işi kurtarmanız gerekiyordu. Atağa kaldırdık, morallendirdik ama maalesef süre yetmedi. Süre yetseydi ben bu takımı ligde tutacağıma çok emindim.

ÇOK DELİKANLI BİR LİG DEĞİL

Yılmaz Vural, son olarak şunları söyledi

Türkiye Ligi'nin son maçlara gelindiğinde çok delikanlı bir lig olmadığını görüyorsunuz. Eğer siz masada, dışarıda güçlü değilseniz, sıkıntılı bir takımsanız, maalesef oradan çıkamıyorsunuz. Bu konuda bu lig çok adaletli bir lig mi Herkes çok delikanlı bir lig mi yapıyor Balıkesirspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile birlikte tüm çabamıza rağmen buradan çıkamadık bir türlü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement