Ağabeyini Öldüren Kardeş Hiçbir Şey Olmamış Gibi Evine Döndü - Son Dakika
Güncel

Ağabeyini Öldüren Kardeş Hiçbir Şey Olmamış Gibi Evine Döndü

Ağabeyini Öldüren Kardeş Hiçbir Şey Olmamış Gibi Evine Döndü

Karabük'te, kavga ettiği kardeşini apartman önünde meyve bıçağıyla öldüren 22 yaşındaki Fahri Kılınç, cinayet sonrası hiçbir şey olmamış gibi evine döndü.

26.11.2015 03:08  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te iki kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

İŞ YÜZÜNDEN TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Edilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş caddesinde meydana geldi. Gurbet apartmanında oturan 24 yaşındaki Fatih ve 22 yaşındaki Fahri Kılınç isimli iki kardeş arasında iş yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

MEYVE BIÇAĞIYLA GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Abisinin bir yerde çalışmamasından dolayı çıktığı iddia edilen kavgada Fahri Kılınç mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile kovaladığı abisi Fatih Kılınç'ı apartmanın önünde yakalayarak göğsünden bıçakladı.

YARALI AĞABEY HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde ağır yaralan ağabey Fatih Kılınç komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ağabey Fatih K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KARDEŞİ BIÇAKLADIKTAN SONRA EVE DÖNDÜ

Ağabeyini bıçakladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi eve çıkan Fahri Kılınç, polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına aldı.

OLAYLA İLGİLİ TAHKİKAT SÜRÜYOR

Olay sonrası Cumhuriyet Savıcısı ve Emniyet Müdürü Serhat Tezsever olay yerinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağabeyini Öldüren Kardeş Hiçbir Şey Olmamış Gibi Evine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gerçek...: Giderek canavarlasiyoruz toplum olarak çizgi filmlerinde bile kavga olan,savaş oyunlarının tavan yaptığı,kabadayıların başrol olduğu dizilerden nasıl bir toplum çıkacak ki....RTUK isini yapsa keske,bankamatik memuru olmassa bize çok faydası olacağını düşünüyorum. 3 1 Yanıtla
  • 78: Kimse bilmeden yorum yapmasını evet çok kötü bisi kendilerini II tanırım abisi sürekli divuyordu kardeşini küçük yaştan beri hattanede çalışıyordu fahri abisi para vermediği için bile sürekli dovuyordu düşünün balkondan önüne atlamış dövmek için evet can dan bahsediyoruz olmaması gerekiyordu ama oldu onada yazik oda istemezdi 1 0 Yanıtla
  • ADIGÜZEL: Eğer Onlar HAYAT FELSEFESİ,ni(islam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 0 0 Yanıtla
  • Xxx: Evet kimse bilmeden yorum yapmasın olayın anlatılışında yanlışlık var böyle değil. haber yapıyoruz diye haber yapmayınız lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement