Kardeş Kentler Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kardeş Kentler Buluştu

Kardeş Kentler Buluştu

Çankaya Belediyesi’nin “Kardeş Kent” olduğu Niğde Kemerhisar Belediyesi Başkanı Beytullah Kirazcı ve Belediye Meclis üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret etti.

18.01.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi'nin "Kardeş Kent" olduğu Niğde Kemerhisar Belediyesi Başkanı Beytullah Kirazcı ve Belediye Meclis üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kardeş Kent Niğde Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ve Belediye Meclis üyelerini makamında konuk etti. Çankaya Belediyesi ziyaretlerinde heyete, hemşehrileri olarak Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner de eşlik etti. Çankaya ile kardeş kent olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Kirazcı, "Çankaya'nın dost elini omzumuzda hissetmek bizi onurlandırıyor" dedi.

NİĞDE'DE "ÇANKAYA GÜNÜ"

Çankaya Belediyesi'nin ilçe belediyelerin kalbi olduğunu dile getiren Kirazcı, "Siz bu kalbin ritmini ve atışını öyle güzel organize ettiniz ki sizin başarılı çalışmalarınız bizleri heyecanlandırıyor, hizmet anlamında ufkumuzu açıyor" dedi. Çankaya Belediyesi'nin Kemerhisar'da düzenlenen Uluslararası Tyana Kültür ve Turizm Festivaline yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kirazcı, bu yıl düzenlenecek olan Festivalin bir gününü 'Çankaya Günü' olarak düzenleyeceklerini söyledi. Kirazcı, Çankaya Belediyesi olarak sizin için uygun gördüğümüz bu jesti kabul ederseniz gurur duyarız" dedi.

Kirazcı'nın sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdelen, "Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin" dedi. Ziyaretin sonunda Kirazcı, Tyanalı Apollonius'un plaketini takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardeş Kentler Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement