Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaşarak İş Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaşarak İş Kazasında Öldü

Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaşarak İş Kazasında Öldü

İzmir’in Aliağa ilçesindeki bir fabrikada çalışan Mustafa Işık, gaz kaçıran hortumun alev alması sonucunda yanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

29.10.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir fabrikada çalışan Mustafa Işık, gaz kaçıran hortumun alev alması sonucunda yanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Işık'ın kardeşinin de daha önce bir iş kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Aliağa'daki bir fabrikada meydana geldi. Mustafa Işık (43) adlı taşeron işçinin şaloma ile kesim yaptığı sırada, gaz kaçıran hortum aniden alev aldı. O sırada kesim yapan Işık ise yanarak ağır yaralandı. Hemen önce Aliağa'da hastaneye kaldırılan, ardından da Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınan Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KARDEŞİ DE İŞ KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, acı bir gerçek de ortaya çıktı. Mustafa Işık'ın kardeşi Ali Işık'ın (32) 1996 yılında farklı bir yerdeki iş kazasında hayatını kaybederek kardeşiyle aynı kaderi paylaştığı öğrenildi. Mustafa Işık'ın cenazesi yarın Aliağa'da toprağa verilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaşarak İş Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement