"Kardeşlik Sofrası" Kaynaşmayı Sağladı - Son Dakika
Yerel

"Kardeşlik Sofrası" Kaynaşmayı Sağladı

"Kardeşlik Sofrası" Kaynaşmayı Sağladı

Hizan Kaymakamlığının, hayırsever iş adamlarının desteğiyle ilk defa bu yıl ramazan ayında kurduğu "Kardeşlik Sofraları", binlerce insanı bir araya getirdi.

25.07.2014 13:47  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığının, hayırsever iş adamlarının desteğiyle ilk defa bu yıl ramazan ayında kurduğu "Kardeşlik Sofraları", ilçe merkezi ve köylerde yaşayan binlerce insanı bir araya getirdi.

Ramazan ayının huzurunun en yoğun hissedildiği kardeşlik sofralarında, aynı mahallede ve köyde yaşayan insanları buluşturdu.

İlçe merkezi ve köyler dahil olmak üzere, 5 ayrı yerde düzenlenen kardeşlik sofraları, samimi ilişkilerin ve yeni dostlukların kurulmasını sağladı.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, yaptığı açıklamada, ramazanı ilçe merkezi ve köylerde farklı yaşayabilmek için, hayırsever iş adamlarının desteğiyle "Kardeşlik Sofrası" adı altında iftar programları düzenlediklerini söyledi.

İnci, "Bu sayede köylerde vatandaşımızla bir araya gelme fırsatı yakalıyoruz. Bu faaliyetler ramazanın manevi değerlerinden faydalanmak, birliğimizi ve birlikteliğimiz hatırlamak adına güzel bir fırsat. Bizlere bu fırsatı sunan hayırsever iş adamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kardeşlik Sofrası' Kaynaşmayı Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement