Karesi Belediyesi, Hizmeti Hızlandırdı - Son Dakika
Yerel

Karesi Belediyesi, Hizmeti Hızlandırdı

Karesi Belediyesi, Hizmeti Hızlandırdı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye bünyesindeki ’Kentli Servisi’ ve ’Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, personele önceliklerinin ’hızlı hizmet’ olması gerektiğini söyledi.

30.09.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye bünyesindeki 'Kentli Servisi' ve 'Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, personele önceliklerinin 'hızlı hizmet' olması gerektiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, arşiv biriminin ardından Karesi Belediyesi Kentli Servisi ve Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Çağrı Merkezi ve Kentli Servisi'nin halka hizmeti sunacak en önemli birimlerin başında geldiğini söyleyen Başkan Yılmaz, modern dünyanın belediyecilik hizmet anlayışının bütün unsurlarını Karesi'de yaşayan vatandaşlara ulaştırmak için çalıştıklarını kaydetti. Birimlerde görevli personelin bir aylık titiz bir eğitimden sonra 'zarif' ve 'nitelikli' hizmet vermek için halkın karşısına çıktığını dile getiren Yılmaz, "Hazırladığımız yazılımla problemleri birebir çözüm noktalarına ileterek, en kısa sürede çözüme ulaştırıyor ve halkımıza geri bildiriyoruz" dedi.

Halktan gelen talepleri belirli bir süre zarfında çözüme kavuşturmak ve konuyu raporlandırmak için gereken altyapıyı oluşturduklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, "Belediyemiz halka hizmeti şiar edindiğinden dolayı önceliğimiz hizmetin hızlanması ve sıkıntıların bir an önce giderilmesidir. Bununla ilgili zamanın ve bilimin tüm unsurlarını kullanmaya çalışıyoruz. Örnek belediyeleri inceledik, hizmet modellerinin en iyilerini araştırdık" açıklamasında bulundu.

Vatandaşların çöp, zabıta, çevre temizliği, başıboş dolaşan hayvanlar, bina gibi her türlü konuda 444 9 910 nolu Çağrı Merkezi'ni arayarak belediyeyi bilgilendirebileceğini söyleyen Başkan Yılmaz, gelen talepler üzerine gereken çalışmaları hemen başlattıklarını ifade ederek, "Halkımız en hızlı hizmeti Çağrı Merkezi aracılığıyla da alabilir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karesi Belediyesi, Hizmeti Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement