Karesi'de 100 Bin Ton Asfalt Serilecek - Son Dakika
Yerel

Karesi'de 100 Bin Ton Asfalt Serilecek

Karesi Belediyesi, bahar-yaz döneminde 100 bin ton asfalt serecek.

25.05.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediyesi, bahar-yaz döneminde 100 bin ton asfalt serecek.

Belediye Başkanı Yücel yılmaz, Yeni Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen asfalt sezonunun açılışında, ilçedeki yaşam standartlarını daha da artırmak için fiziki yatırım ve çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.

Sanayi Sitesi'nde başladıkları çalışmalar kapsamında sökülen asfaltın geri dönüşüme kazandırıldığını dile getiren Yılmaz, eski asfaltı kazıyarak daha modern ve uzun ömürlü asfalt atacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Mevcut asfaltın altında herhangi bir işlem yapılmamış. Asfaltın çökmesine neden olan çamur tabakasına kadar yolu kazıyoruz. Biz önce dolgu malzemesi ile yolu doldurup üzerine asfaltı atacağız. Bizim atacağım asfalt on yıllar boyunca sağlıklı bir şekilde halkımız tarafından kullanılacak.  Buradaki çalışmanın akabinde öncelikli olarak TOKİ ve Paşaalanı mahallelerindeki cadde ve sokaklara girilecek. Bahar-yaz sezonunda 100 bin ton asfalt serilecek."

Asfalt sezonunun açılışını, havaların ısınması için bugüne kadar beklettiklerini vurgulayan Yılmaz, asfaltın serimi için hava sıcaklığının yüksek olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karesi'de 100 Bin Ton Asfalt Serilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement