Karesi Estetikle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Karesi Estetikle Buluşuyor

Karesi Estetikle Buluşuyor

Uygulayacağı projelerle prestijli sokaklar oluşturmayı amaçlayan Karesi Belediyesi, Aygören Mahallesi’nde bulunan eski ve yıpranmış bir çeşmeyi boyadı.

28.01.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uygulayacağı projelerle prestijli sokaklar oluşturmayı amaçlayan Karesi Belediyesi, Aygören Mahallesi'nde bulunan eski ve yıpranmış bir çeşmeyi boyadı.

Mahalle ve sokaklarda uygulayacağı projelerle Karesi İlçesi'ne değer katmayı hedefleyen Karesi Belediyesi, kentin fiziksel kalitesini arttırmak için sokak ve cadde bazında çalışmalara başladı. Kent estetiğine aykırı duran ve görsel kirlilik oluşturan faktörleri tek tek ortadan kaldıran Karesi Belediyesi ekipleri, mahalle ve sokak temizliğinin yanı sıra sokak güzelleştirme çalışmalarına da başladı. Belediye ekipleri, Aygören Mahallesi Cami Sokak'ta bulunan boyaları dökülmüş eski bir çeşmeyi boyadı. Kente değer katacak projelerle 'prestijli bir Karesi' oluşturmak istediklerini dile getiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi'yi estetikle buluşturacağız, kente değer katan, temiz ve sağlıklı sokaklar oluşturacağız" açıklamasında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karesi Estetikle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement