Karesispor'da Hedef Play-Off - Son Dakika
Spor

Karesispor'da Hedef Play-Off

Karesispor\'da Hedef Play-Off

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Karesispor, cumartesi günü ligin ilk maçında Yeşilyurt ile karşı karşıya gelecek.

20.10.2016 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek Karesi spor, cumartesi günü ligin ilk maçında Yeşilyurt ile karşı karşıya gelecek.

TB2L'de mücadele edecek olan Karesispor Basketbol takımı Cumartesi günü Kurtdereli Spor Salonunda lig'in ilk maçında karşılaşacağı Yeşilyurt maçına hazırlanıyor. Karesispor Baş antrenörü Fahri Güler nezaretinde Yeşilyurt müsabakası için çalışmalarını Kurtdereli Spor salonunda devam ediyor. Baş Antrenör Fahri Güler; "Yeşilyurt maçına iki sakatımız haricinde tam kadro ve sağlıklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Sezonun en zor maçları ilk maçlardır. Çünkü her takım kazanmak için oynayacaktır. Her takım eşittir. Her takım lige galibiyetle başlamak için fazla efor harcayacaktır. Bunda bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Rakibimizi izleyerek takip ediyoruz. Bizde teknik taktik olarak ve fiziksel olarak kendi seyircimiz önüne çıkacağımız ilk resmi maç olacağı için Kurtdereli spor salonunda resmi olarak maça çıkacağımız için çalışmalarımızı sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

'TB2L'de hedefimiz Play-Off'

Karesispor Baş Antrenörü Güler "Öncelikle ilk hedefimiz her maç savaşan bir takım sahaya yansıtmak, her maç mücadele eden, her maç keyifli basketbol oynayan, birlikte hareket eden bir takım olgusu yaratmak. Biz bunları başarırsak her maçı kazanırız diye düşünüyorum. Çünkü elimizde kaliteli bir kadro var. Arkadaşlık olgusu durmadan yukarı çıkan bir tablo var. Karesi'nin amacı her maçı kazanmak. Yukarılara çıkmak ve her maçı kazanmak. Bizim hedefimiz öncelikli olarak Play- Off'a kalmak, 6'lı finallere kalmak" şeklinde konuştu.

' Takımımızda 2 sakat oyuncumuz var'

Karesispor Baş Antrenörü Güler takımın Yeşilyurt maçına hazır olduğunu ve 2 sakat oyuncuları bulunduğunu belirterek "Lig'in ilk maçı Yeşilyurt maçı öncesi 2 sakat oyuncumuz var. Bunlar Volkan Topcan sezon öncesi bir operasyon geçirdi Aralık ayına kadar oyuncumuz maçlarımızda yer alamayacak. Diğer oyuncumuz Enver Erkmen antrenman öncesi ufak bir sakatlık geçirdi. Bu maçta riske etmedik" dedi.

Karesispor Baş Antrenörü Güler "Basketbol veya diğer sporlar seyirci ile daha güzel ve zevkli oluyor. Karesispor, Balıkesir'in takımı olmak istiyoruz. Balıkesir'imizin sahip çıkmasını istiyoruz. Balıkesir halkının basketbolu çok sevdiğini ve basketbol bilincine sahip olduğunu biliyoruz. Bunun için maçlarımızı Kurtdereli Spor salonuna aldık. Balıkesir halkı Karesispor'a sahip çıkacağına inanıyor ve taraftarlar ile birlikte şampiyonluk yolunda ilerleyeceğimize inanıyorum ve taraftarları Kurtdereli Spor Salonuna davet ediyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karesispor'da Hedef Play-Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement